Netherlands

Netherlands-Specific Resources

Over Tent

Download nuttige documenten over Tent Partnership for Refugees, waaronder onze factsheet en de lijst van aangesloten bedrijven.

Opleidingsmateriaal (Recruitment)

Bekijk opleidingsmateriaal dat bedrijven in Nederland helpt bij het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvol recruitmentprogramma voor vluchtelingen. De materialen zijn opgedeeld in de volgende categorieën Voor en na recruitment (Pre- & Post-Hire) en Veel voorkomende uitdagingen (Addressing Barriers), om bedrijven te helpen in elk stadium van het recruitmentproces van vluchtelingen.

Opleidingsmateriaal (Mentorschap)

Ontdek opleidingsmateriaal dat bedrijven in Nederland helpt succesvolle mentorschapsprogramma's voor vluchtelingen te ontwikkelen en uit te voeren in samenwerking met Tent.

Onderzoek

Ontdek de onderzoeksrapporten en hulpmiddelen van Tent – waarvan enkele exclusief beschikbaar zijn voor Tent-leden – om de zakelijke argumenten voor het werven van vluchtelingen aan te tonen en de ervaringen van bedrijven die vluchtelingen in dienst hebben genomen te belichten.

Webinars & trainingsvideo's

Raadpleeg een reeks casestudy-webinars en trainingsvideo's over de best practices voor bedrijven die vluchtelingen willen werven en opleiden.

Global Resources

Wereldwijd webinar-archief

Bekijk afleveringen uit het wereldwijde webinar-archief van Tent waarin best practices worden besproken voor bedrijven die interesse hebben in initiatieven voor vluchtelingen, evenals andere beleids- en onderzoeksonderwerpen met betrekking tot vluchtelingen.

Video Library

Bekijk video's die door Tent en door deelnemende bedrijven zijn geproduceerd en die initiatieven en werknemers van vluchtelingen belichten.

Tent Brand Assets

Download de richtlijnen van Tent, het logo, het lettertype-pakket en de foto's.

Podcast

Luister naar afleveringen van "Refugees at Work", de podcast van Tent waarin interviews met vluchtelingwerknemers van deelnemende bedrijven centraal staan.