Sweden

Landsspecifikt Material

Bakgrund om Tent

Ladda ner användbart material om Tent Partnership for Refugees, t.ex. vårt faktablad och lista över medlemsföretag.

Utbildningsmaterial (anställning)

Utforska utbildningsmaterial som hjälper företag i Sverige att utveckla och implementera ett välfungerande program för att anställa flyktingar. Resurserna är kategoriserade efter före och efter anställning (Pre- and Post-Hire) och vanligt förekommande utmaningar (Addressing Barriers) för att hjälpa företag i varje skede i anställningsprocessen av flyktingar.

Utbildningsmaterial (mentorskap)

Utforska utbildningsmaterial som hjälper företag i Sverige att utveckla och implementera framgångsrika mentorskapsprogram för flyktingar i samarbete med Tent.

Forskning

Utforska Tents forskningsrapporter och material –några av dessa är endast tillgängliga för Tent-medlemmar – som visar affärsmässiga argument för att anställa flyktingar och belyser erfarenheter från företag som har anställt flyktingar.

Webbinarier och

Se en samling webbinarier och utbildningsvideor med fallstudier som utforskar best practice för företag som är intresserade av att anställa och utbilda flyktingar.

Globala Resurser

Globalt arkiv med webbinarier

Se avsnitt från Tents globala arkiv med webbinarier som kan agera best practice exempel för företag som är intresserade av att ta egna initiativ för att engagera sig för flyktingar, såväl som andra flyktingrelaterade policy- och forskningsämnen.

Videobibliotek

Se filmer producerade av Tent och Tents medlemsföretag som lyfter fram olika initiativ för flyktingar och personer med flyktingbakgrund som fått anställning.

Tents varumärkesplattform

Ladda ner riktlinjer för Tents varumärke, logotyp, typsnitt och bilder.

Podd

Lyssna på avsnitt av ”Refugees at Work”, Tents podd med samtal med flyktingar som fått anställning på Tents medlemsföretag.